FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Shenzhen Ronghua Technology Co., Ltd. diadegake ing taun 2013, minangka produsen khusus ing R&D, kustomisasi, produksi, dodolan lan layanan modul kamera, modul kamera USB, lensa lan produk liyane.

Teknologi Ronggo

Nggawe nilai kanggo para pelanggan

WARTA lan INFORMASI

  • Modul kamera USB dilengkapi akeh merek

    Nganti taun iki, Nganti taun iki, Nokia wis nyiapake smartphone kanthi modul kamera USB sing diarani Nokia 9. Bubar, sawetara gambar anyar wis bocor, bebarengan karo klip video 360 derajat, utamane saka OnLeaks lan 91 Mobil, kanggo wong ...

  • Apa alesan kanggo rosin peserta ing Processing chip SMT?

    I. Rosin joint disebabake faktor proses 1. Ilang solder tempel 2. Ora cukup jumlah solder tempel Applied 3. Stensil, tuwa, miskin bocor II.Rosin joints disebabake faktor PCB 1. PCB pads sing oxidized lan duwe solderability miskin ...

  • Dampak teknologi perawatan permukaan PCB ing kualitas welding

    Perawatan permukaan PCB minangka kunci lan dhasar kualitas tembelan SMT.Proses perawatan link iki utamane kalebu poin ing ngisor iki.Dina iki, aku bakal nuduhake pengalaman ing papan sirkuit profesional proofing karo sampeyan: (1) Kajaba ENG, kekandelan saka ...

  • Struktur lan tren pangembangan modul kamera

    I. Struktur lan tren pangembangan modul kamera Kamera wis akeh digunakake ing macem-macem produk elektronik, utamane pangembangan industri kanthi cepet kayata ponsel lan tablet, sing nyebabake pertumbuhan industri kamera kanthi cepet.Ing pungkasan sampeyan ...

  • Kamera pencitraan termal infra merah kanthi "suhu"

    Prinsip kerja Cahya alam dumadi saka gelombang cahya kanthi dawa gelombang sing beda.Jangkoan sing katon ing mripat manungsa yaiku 390-780nm.Gelombang elektromagnetik sing luwih cendhek tinimbang 390nm lan luwih dawa tinimbang 780nm ora bisa dirasakake dening mata manungsa.Antarane, gelombang elektromagnetik kanthi ...

SALURAN SOSIAL KITA

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • linkedin