FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Kabar Perusahaan

  • Apa alesan kanggo rosin peserta ing Processing chip SMT?

    I. Rosin joint disebabake faktor proses 1. Ilang solder tempel 2. Ora cukup jumlah solder tempel Applied 3. Stensil, tuwa, miskin bocor II.Rosin joints disebabake faktor PCB 1. PCB pads sing oxidized lan duwe solderability miskin ...
    Waca liyane
  • Dampak teknologi perawatan permukaan PCB ing kualitas welding

    Perawatan permukaan PCB minangka kunci lan dhasar kualitas tembelan SMT.Proses perawatan link iki utamane kalebu poin ing ngisor iki.Dina iki, aku bakal nuduhake pengalaman ing papan sirkuit profesional proofing karo sampeyan: (1) Kajaba ENG, kekandelan saka ...
    Waca liyane
  • Kepiye produsen kamera pangenalan rai bisa ngetrapake teknologi iki?

    Kamera pangenalan pasuryan nggunakake teknologi biometrik adhedhasar informasi fitur rai, nggunakake kamera utawa kamera video kanggo ngumpulake gambar utawa stream video sing ngemot pasuryan manungsa, kanthi otomatis ndeteksi lan nglacak pasuryan manungsa ing gambar, banjur nindakake face recognition...
    Waca liyane
  • How important is PCB design for SMT mounting process?

    Carane penting desain PCB kanggo proses soyo tambah SMT?

    Kaping pisanan, kita bakal njlentrehake topik kita, yaiku, kepiye desain PCB penting kanggo proses tembelan SMT.Gegayutan karo konten sing wis dianalisis sadurunge, kita bisa nemokake manawa umume masalah kualitas ing SMT langsung ana gandhengane karo masalah proses ngarep.Iku kaya ...
    Waca liyane
  • Application range of binocular camera module

    Range aplikasi modul kamera binokular

    Papan sumber terbuka Firefly RK3399 duwe antarmuka kamera MIPI saluran dual, lan chip RK3399 duwe ISP saluran dual, sing bisa ngumpulake rong sinyal gambar ing wektu sing padha, lan data saluran loro temen independen lan sejajar.Bisa digunakake ing sesanti stereo binocular, VR lan liyane ...
    Waca liyane