FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Dampak teknologi perawatan permukaan PCB ing kualitas welding

Perawatan permukaan PCB minangka kunci lan dhasar kualitas tembelan SMT.Proses perawatan link iki utamane kalebu poin ing ngisor iki.Dina iki, aku bakal nuduhake pengalaman ing proofing papan sirkuit profesional karo sampeyan:
(1) Kajaba kanggo ENG, kekandelan saka lapisan plating ora cetha kasebut ing standar nasional cocog PC.Iku mung dibutuhake kanggo nyukupi syarat solderability.Syarat umum industri kaya ing ngisor iki.
OSP: 0,15 ~ 0,5 μm, ora ditemtokake dening IPC.Dianjurake kanggo nggunakake 0.3 ~ 0.4um
EING: Ni-3~5um;Au-0.05~0.20um (PC mung nemtokake syarat paling tipis saiki)
Im-Ag: 0.05 ~ 0.20um, sing luwih kenthel, sing luwih abot karat (PC ora kasebut)
Im-Sn: ≥0.08um.Alesan kanggo luwih kenthel yaiku Sn lan Cu bakal terus berkembang dadi CuSn ing suhu kamar, sing mengaruhi solderability.
HASL Sn63Pb37 umume kawangun alamiah antarane 1 lan 25um.Iku angel kanggo ngontrol proses kanthi akurat.Bebas timbal utamane nggunakake paduan SnCu.Amarga suhu Processing dhuwur, iku gampang kanggo mbentuk Cu3Sn karo solderability swara miskin, lan lagi wae digunakake ing saiki.

(2) Wettability kanggo SAC387 (miturut wektu wetting ing kaping panas beda, unit: s).
0 kaping: im-sn (2) florida tuwa (1.2), osp (1.2) im-ag (3).
Zweiter PLENAR SESSION Zweiter PLENAR SESSION Im-Sn nduweni ketahanan korosi sing paling apik, nanging resistensi solder relatif kurang!
4 kaping: ENG (3)-ImAg (4.3)-OSP (10)-ImSn (10).

bgwefqwf

(3) Wettability kanggo SAC305 (sawise ngliwati tungku kaping pindho).
ENG (5.1)—Im-Ag (4.5)—Im-Sn (1.5)—OSP (0.3).
Nyatane, amatir bisa uga bingung banget karo paramèter profesional iki, nanging kudu dicathet dening pabrikan PCB proofing lan patching.


Wektu kirim: Mei-28-2021