FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Warta Industri

  • Struktur lan tren pangembangan modul kamera

    I. Struktur lan tren pangembangan modul kamera Kamera wis akeh digunakake ing macem-macem produk elektronik, utamane pangembangan industri kanthi cepet kayata ponsel lan tablet, sing nyebabake pertumbuhan industri kamera kanthi cepet.Ing pungkasan sampeyan ...
    Waca liyane
  • Kamera pencitraan termal infra merah kanthi "suhu"

    Prinsip kerja Cahya alam dumadi saka gelombang cahya kanthi dawa gelombang sing beda.Jangkoan sing katon ing mripat manungsa yaiku 390-780nm.Gelombang elektromagnetik sing luwih cendhek tinimbang 390nm lan luwih dawa tinimbang 780nm ora bisa dirasakake dening mata manungsa.Antarane, gelombang elektromagnetik kanthi ...
    Waca liyane
  • Basic structure and working principle of camera module

    Struktur dhasar lan prinsip kerja modul kamera

    Struktur dhasar modul kamera I. Struktur kamera lan prinsip kerja Pemandangan ditembak liwat lensa, gambar optik sing diasilake digambarake menyang sensor, banjur gambar optik diowahi dadi sinyal listrik, sing diowahi dadi sinyal digital...
    Waca liyane