FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Kabar

  • Syarat lan kaluwihan dhuwur saka modul lensa

    Minangka pelanggan duwe syarat modul kamera sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur, baris akumulasi teknis kanggo manufaktur bakal duwe kaluwihan komparatif, investasi lan jalur produksi lan peralatan sing gegandhengan (kayata peralatan AA, otomatisasi aktif larang. Produsen cilik uga bisa ...
    Waca liyane
  • modul kamera FPC wis dadi Industri Mripat-keno

    modul kamera FPC wis dadi Industri Mripat-keno

    Selaras karo integrasi ponsel sing saya tambah akeh, modul kamera FPC nyedhiyakake skema pendukung sing luwih sampurna, nggawe merek anyar luwih akeh mlebu ing pasar ponsel.Kauntungane yaiku ponsel iki murah, sing uga nggawa tekanan sing luar biasa kanggo p ...
    Waca liyane
  • Pambuka Produsen Modul Kamera Ronghua

    Pambuka Produsen Modul Kamera Ronghua

    We duwe R & D profesional, desain lan tim produksi, standar technical ketat lan sistem jaminan kualitas, kang mesthekake yen kita bisa nyedhiyani pelanggan karo produk ing wektu, cara stabil lan kualitas dhuwur.Kita bisa nyukupi kabutuhan produk lan layanan pelanggan sing beda-beda ...
    Waca liyane
  • Modul kamera USB dilengkapi akeh merek

    Modul kamera USB dilengkapi akeh merek

    Nganti taun iki, Nganti taun iki, Nokia wis nyiapake smartphone kanthi modul kamera USB sing diarani Nokia 9. Bubar, sawetara gambar anyar wis bocor, bebarengan karo klip video 360 derajat, utamane saka OnLeaks lan 91 Mobil, kanggo wong ...
    Waca liyane
  • Apa alesan kanggo rosin peserta ing Processing chip SMT?

    I. Rosin joint disebabake faktor proses 1. Ilang solder tempel 2. Ora cukup jumlah solder tempel ditrapake 3. Stensil, tuwa, miskin bocor II.Rosin joints disebabake faktor PCB 1. PCB bantalan sing oxidized lan duwe solderability miskin ...
    Waca liyane
  • Dampak teknologi perawatan permukaan PCB ing kualitas welding

    Perawatan permukaan PCB minangka kunci lan dhasar kualitas tembelan SMT.Proses perawatan link iki utamane kalebu poin ing ngisor iki.Dina iki, aku bakal nuduhake pengalaman ing papan sirkuit profesional proofing karo sampeyan: (1) Kajaba ENG, kekandelan saka ...
    Waca liyane
  • Struktur lan tren pangembangan modul kamera

    I. Struktur lan tren pangembangan modul kamera Kamera wis akeh digunakake ing macem-macem produk elektronik, utamane pangembangan industri kanthi cepet kayata ponsel lan tablet, sing nyebabake pertumbuhan industri kamera kanthi cepet.Ing pungkasan sampeyan ...
    Waca liyane
  • Kamera pencitraan termal infra merah kanthi "suhu"

    Prinsip kerja Cahya alam dumadi saka gelombang cahya kanthi dawa gelombang sing beda.Jangkoan sing katon ing mripat manungsa yaiku 390-780nm.Gelombang elektromagnetik sing luwih cendhek tinimbang 390nm lan luwih dawa tinimbang 780nm ora bisa dirasakake dening mata manungsa.Antarane, gelombang elektromagnetik kanthi ...
    Waca liyane
  • Kepiye produsen kamera pangenalan rai bisa ngetrapake teknologi iki?

    Kamera pangenalan rai nggunakake teknologi biometrik adhedhasar informasi fitur rai, nggunakake kamera utawa kamera video kanggo ngumpulake gambar utawa stream video sing ngemot pasuryan manungsa, kanthi otomatis ndeteksi lan nglacak pasuryan manungsa ing gambar, banjur nindakake pangenalan rai...
    Waca liyane
  • Carane penting desain PCB kanggo proses soyo tambah SMT?

    Carane penting desain PCB kanggo proses soyo tambah SMT?

    Kaping pisanan, kita bakal njlentrehake topik kita, yaiku, kepiye desain PCB penting kanggo proses tembelan SMT.Gegayutan karo konten sing wis dianalisis sadurunge, kita bisa nemokake manawa umume masalah kualitas ing SMT langsung ana gandhengane karo masalah proses ngarep.Iku kaya ...
    Waca liyane
  • Struktur dhasar lan prinsip kerja modul kamera

    Struktur dhasar lan prinsip kerja modul kamera

    Struktur dhasar modul kamera I. Struktur kamera lan prinsip kerja Pemandangan ditembak liwat lensa, gambar optik sing diasilake digambarake menyang sensor, banjur gambar optik diowahi dadi sinyal listrik, sing diowahi dadi sinyal digital...
    Waca liyane
  • Range aplikasi modul kamera binokular

    Range aplikasi modul kamera binokular

    Papan sumber mbukak Firefly RK3399 wis dual-saluran antarmuka kamera MIPI, lan chip RK3399 wis dual-saluran ISP, kang bisa ngumpulake loro sinyal gambar ing wektu sing padha, lan data loro-saluran rampung sawijining lan podo.Bisa digunakake ing visi stereo binokular, VR lan liyane ...
    Waca liyane