FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Babagan awake dhewe

about company

Shenzhen Ronghua Technology Co., Ltd.diadegaké ing 2013, iku Produsèn spesialisasine ing R&D, kustomisasi, produksi, dodolan lan layanan modul kamera, modul kamera USB, lensa lan produk liyane.

Perusahaan wis entuk sertifikat ISO9001, CE, ROHS, UL lan SGS.Produk kasebut ora mung didol ing China, nanging uga diekspor menyang macem-macem negara lan wilayah, kalebu Eropa, Amerika lan Asia Tenggara.Kita ngetrapake kontrol kualitas sing ketat ing saben tautan saka tuku bahan mentah, pangolahan, tes nganti kemasan.Kajaba iku, kita uga setya ngembangake produk anyar kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda.

Kita uga nampa pesenan OEM lan ODM, lan nyedhiyani layanan siji-mandeg kalebu PCB, PCBA, SMT patch, PCBA post-soldering Processing, Processing karo bahan diwenehake, bahan OEM, pesenan cocog BOM, program lan testing.

Company front desk

Meja ngarep perusahaan

Workspace

Ruang kerja

Meeting room

Ruang Rapat

Sertifikat lan Kualitas

Perusahaan wis entuk sertifikat ISO9001, CE, ROHS, UL lan SGS.Produk kasebut ora mung didol ing China, nanging uga diekspor menyang macem-macem negara lan wilayah, kalebu Eropa, Amerika lan Asia Tenggara.Kita ngetrapake kontrol kualitas sing ketat ing saben tautan saka tuku bahan mentah, pangolahan, tes nganti kemasan.Kajaba iku, kita uga setya ngembangake produk anyar kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda.

Karyawan kita duwe pengalaman lan setya kanggo mriksa kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana.Kita nggunakake peralatan otomatis kanggo strictly ngontrol kualitas produk lan ngleksanakake kontrol kualitas ketat ing saben link saka tuku bahan mentahan, Processing, testing kanggo packaging.Kita netepi prinsip keuntungan bebarengan lan seneng reputasi apik ing antarane para pelanggan amarga kita nyedhiyakake layanan sing sampurna, produk sing berkualitas lan rega sing kompetitif.

Sektor bisnis papat

Modul kamera

Spesialisasi ing produksi modul kamera FPC, modul kamera SENSOR, modul kamera USB, modul kamera binokular, modul kamera AHD, modul kamera khusus, LENSA, lsp.
Aplikasi: omah cerdas, Internet of Things, kamera seluler, peralatan medis, endoskop kapsul, tes suhu awak, pangenalan rai, robot cerdas, drone, otomotif, kamera kacepetan dhuwur, dolanan, DV, MP4, MID, scanner kode QR, barcode scanning, kamera ndjogo ing industri keamanan lan lapangan liyane.

SMT Patch / Pangolahan Plug-in

Kanthi akeh jalur produksi penempatan SMT anyar kanthi kacepetan dhuwur, lan macem-macem peralatan pengujian produksi otomatis, pemasangan otomatis digayuh ora preduli 0201, 0402, BGA, FBGA, QFN, kemasan QFP, utawa kabeh jinis komponen khusus lan modul komunikasi. , sing bisa nyukupi kabutuhan produksi lan pangolahan produk sing beda-beda.

PCB Plate Nggawe

We fokus ing produksi dhuwur-tliti liwat-bolongan FR4 siji-sisi PCB, Papan sirkuit pindho sisi, Papan sirkuit multilayer, substrat aluminium LED, Papan sirkuit fleksibel FPC, Papan fleksibel lan kaku, lan Papan PCB kualitas dhuwur.

Pengadaan Bahan Baku

Kanthi pemasok koperasi jangka panjang, kita bisa tuku produk kanthi jumlah akeh kanggo nyuda biaya.Kita kenal karo pengaruh macem-macem komponen ing kualitas pangolahan produk, lan nggawe sistem inspeksi lan tes sing ketat kanggo ngontrol kualitas pangolahan, kerugian lan risiko liyane, lan nyuda kerugian sampeyan.

Watch Us in Action!

Misi Kita

Nggawe nilai kanggo para pelanggan!

Nyedhiyakake produk kanthi teknologi maju!

Ningkatake wutah lan bathi ing wektu sing padha!

Ningkatake kemajuan perusahaan sing terus-terusan lan nggawe lingkungan kerja sing positif kanggo karyawan!