FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

HD 3MP Lensa Tipe 1/2.8 Modul Kamera IMX415 LENSA RH6506003-A4 imx415 FOVH150 TTL 17MM

Katrangan singkat:

Spesifikasi Lensa: RH6506003-A4
Merk Lensa: YXF
Resolusi: HD
Konstruksi: 6G+1 IR
Dawane Fokus Mbalik (BFL): 3.81
Tipe Sensor: 1/2.8

Distorsi TV <9,2%


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

Spesifikasi Lensa: RH6506003-A4
Merk Lensa: YXF
Resolusi: HD
Konstruksi: 6G+1 IR
Distorsi TV: <9,2%
Tipe Sensor: 1/2.8
Optik FOV(D): 190°
Optik FOV (H): 160°
Optik FOV(V): 100°
Total Length: 17
CRA:
sing duwe: M12XP0.50
Distorsi TV: <9,2%
BFL: 2,26 mm
Iluminasi Relatif
Lensa PDF: Mangga hubungi kita.

We Profesional ngasilake CIF,VGA,2 yuta,3 yuta,5 yuta,8 yuta,12 yuta,16 yuta,21 yuta,22 yuta,23 yuta,24 yuta piksel modul kamera.Kita uga bisa nindakake miturut syarat khusus pelanggan.

Modul Kamera CMOS nduweni ukuran sing kompak banget lan akeh diterapake ing ponsel, Kecerdasan Buatan, drone uav, omah cerdas, pangenalan Iris, Pangenalan Gesture, Visi Mesin, solusi kamera printer 3D, Pangenalan Barcode 2D, Sistem Pencitraan Optik, Gambar Inframerah kanggo Industri, Kamera Diam Digital, DV, PDA/Handheld, dolanan cerdas, Kamera PC, Kamera Keamanan, Kamera Otomotif, lsp.

Kita nggunakake sensor OVT,Sensor Aptina,"sensor samsung kab,Sensor Panasonic Kab,Sensor SONY lan sawetara snesor sing digawe ing China.Uga kita duwe garis SMT,garis CSP lan garis COB.

 

2. Price Unbeatable: Kita tansah njamin kinerja rega dhuwur kanggo entuk manfaat saka pelanggan.

 

3. Service banget:We nambani klien minangka kanca lan yakuwi ing bangunan long term relationship.Please bisnis nelpon kita lan katon nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita