FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Modul kamera USB dilengkapi akeh merek

Nganti taun iki, Dadi adoh taun iki, wis dicethakaké Nokia wis nyepakaké smartphone karoModul kamera USBdisebut Nokia 9. Bubar, seri saka gambar anyar wis trocoh, bebarengan karo 360-degree klip video, notabene saka OnLeaks lan 91 Mobils, kanggo wong njaluk nyedhaki dipikir apa sing disebut Nokia 9 katon kaya.Nalika sampeyan bisa ndeleng saka gambar ing artikel iki, desain paling atraktif saka Nokia 9 punikakameraing mburi.Kaya ing gambar bocor artikel kasebut, bunder limakameradisetel ing tengah sisih mburi ponsel iki, bebarengan karo lampu kilat lan sensor ireng misterius.

brands

Saiki, ora ana sing ngerti lensa lan sensor apa sing bakal ditindakake Nokia ing Nokia 9kameramodul.Nanging umpamane sampeyan mikir babagan sawetara sing bubar dirilis telung-kamerasmartphone.Ing kasus kasebut, kita kudu paling ora ndeleng dawa fokus standar, dawa fokus dawa lan lensa Sudut ultra-sudhut.Mesthi, pangenalan raikameramanufaktur uga bisa ndeleng sensor monochrome biasa lan / utawa sensor ambane.Jujur, desain asli Nokia 9 rada kaya LGG 6 amarga desain pigura logam sing padha, ora ana "bangs" kontroversial ing sisih ngarep, lan rasio layar kira-kira 18: 9.Ing bathuk Nokia 9, ana frontalkameraing sisih tengen lan loro sensor ing sisih kiwa, nanging ora sawetarakamera.

Nanging, sawise mriksa kabeh desain mesin,Produsen kameraketemu sing NOKIA9 misale jek ora duwe kuping Jack.Amarga kayane ora ana sensor sidik jari sing katon, miturut teori, ponsel iki kudu dilengkapi teknologi identifikasi sidik jari ing layar.Ing tembung liya, nduweni fungsi sing padha karo umume telpon buatan China taun iki.Aku percaya yen sampeyan ora bakal kaget.Kajaba iku, NOKIA9 uga bakal teka karo antarmuka USB tipe-c lan tray kertu SIM dirancang ing ndhuwur awak.Nganti saiki, Nokia 9 isih dadi misteri.Yen iki minangka unggulan kanggo 2018, mesthine ana chip unggulan SnapDragon 845 lan paling ora 6GB RAM, bisa uga layar OLED.Yen taun ngarep kapal penggedhe, amarga desain layar ora bisa entuk banget padhang, "bener" lan layar wutuh, lan tegese njaba bisa uga ora seger banget lan atraktif.Piye perasaanmu babagan Nokia 9 kanthi limangkameradesain?


Wektu kirim: Jan-07-2022