FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

OV13850 cmos sensor MIPI Modul Kamera fokus otomatis HD ov13850 piksel tinggi Modul Kamera

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

Spesifikasi Modul: YXF-HDF13850-MIPI1-70AF-V1
Ukuran Modul: 8.5mm * 8.5mm * 21mm
Merk modul: YXF
Sudut Pandang: 70°
Panjang Fokus (EFL): 4.6 MM
Bukaan (F / NO): 3
Distorsi: <1%
Tipe Chip: OV13850
Merk chip: OmniVision
Tipe Antarmuka: MIPI
Ukuran Array Aktif: 13000.000 piksel 4224*3136
Ukuran lensa: 1/3.06 in
Tegangan inti (DVDD) 1.2V ± 5% (karo ditempelake 1.5 V regulator)
Tegangan sirkuit analog (AVDD) 2.6 ~ 3.0V
Tegangan Sirkuit Antarmuka (DOVDD) (I/O) 1.7V kanggo 3.0V
Modul PDF Mangga hubungi kita.
Chip PDF Mangga hubungi kita.

 

Kita produsen modul kamera lan profesional ngasilake modul 0.3MP ~ 18MP.Wilayah aplikasi utama: MP4, ponsel, laptop, tablet pc, papan, bel lawang visual, sistem pangenalan gambar industri, sistem identifikasi bekas driji ... Kita bisa nindakake miturut syarat khusus pelanggan.produk adat dikirim cepet, jaminan kualitas, rega cukup saiki sumber super-kurang:

GC0308,GC2035,GC2145,OV7251,OV7670,OV7675,OV7725,OV7740,OV9281,OV9712,OV9732,OV9655,OV9650,OV9673,OV

OV9750,OV2710,OV2715,OV2640,OV2643,OV2655,OV3640,OV4689,OV5640,OV5645,OV5648,OV8865,OV10633,

OV13850, IMX135, IMX219, IMX214, AR0103, AR0237, AR0238, AR0330, ASX340CS, MT9V034, NT99141 IMX385 IMX226 IMX482 OV5647kamera.

Mangga hubungi lan katon nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Detail Produk

1/3.06" CMOS warna 13.2 megapiksel (4224 x 3136) sensor gambar kanthi teknologi OmniBSI-3TM
Hak cipta ©2013 OmniVision Technologies, Inc. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Dokumen iki diwenehake "kaya" tanpa jaminan apa wae, kalebu garansi babagan perdagangan, ora nglanggar, kesesuaian kanggo tujuan tartamtu, utawa garansi apa wae sing muncul saka proposal, spesifikasi, utawa conto.
OmniVision Technologies, Inc. lan kabeh afiliasine nolak kabeh tanggung jawab, kalebu tanggung jawab kanggo nglanggar hak kepemilikan, sing ana gandhengane karo panggunaan informasi ing dokumen iki.Ora ana lisensi, ditulis utawa diwenehake, kanthi estoppel utawa liya-liyane, kanggo hak properti intelektual sing diwenehake ing kene.
Informasi sing ana ing dokumen iki dianggep duweke OmniVision Technologies, Inc. lan kabeh afiliasi.Informasi iki bisa disebarake menyang individu utawa organisasi sing diwenehake dening OmniVision Technologies, Inc. kanggo nampa informasi kasebut.Individu lan / utawa organisasi ora diidini nyebarake maneh informasi kasebut.
Informasi merek dagang
OmniVision lan logo OmniVision minangka merek dagang kadhaptar saka OmniVision Technologies, Inc. OmniBSI-3 minangka merek dagang saka OmniVision Technologies, Inc.
Kabeh merek dagang liyane sing digunakake ing kene minangka properti saka sing nduweni.
aplikasi telpon seluler
tablet multimedia PC
Fitur
μm x 1,12 μm piksel kanthi OmniBSI-3TM
teknologi
EIS 1080p (2112x1188), EIS 720p (1408x792), lan liya-liyane
rana mekanik)
spesifikasi utama (khas)
analog: 2.6 ~ 3.0V (2.8V nominal) inti: 1.14 ~ 1.26V (1.2V nominal) I/O: 1.7 ~ 3.0V (1.8V utawa 2.8V nominal)
siyaga: 300μW XSHUTDOWN: 1μW
operasi: -30°C nganti 85°C suhu persimpangan gambar stabil: 0°C nganti 60°C suhu persimpangan
μm x 1,12 μm
μm x 3678,3 μm
μm x 5517 μm (COB),
6260 μm x 5567 μm (RW) (deleng bagean 8 kanggo rincian)

YXF-HDF13850-MIPI1-70AF-V1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita